Få bort stubbar och rötter effektivt med hjälp av stubbfräsning

I förra veckan hade vi äntligen hemma ett företag som arbetar med stubbfräsning Borås ute vid vår stuga strax utanför stan. Vi köpte nämligen vår stuga för ett par år sedan och det vart så otroligt mycket som behövdes göras både invändigt och utvändigt. Det har tagit sin tid och förra året lade vi all tid på att fälla alla träd som stod placerade i trädgården. De kvarlämnade stubbarna har stört oss mer och mer sedan dess så nu kände vi att det var hög tid i att ta tag i det en gång för alla.

Så glad att vi anlitade någon som utförde stubbfräsning

Jag hade först tänkt att ta bort stubbarna på egen hand men kände ganska snabbt att det var ett omöjligt fall för mig. Är nu i efterhand så glad att vi anlitade någon som utförde stubbfräsning då det är mycket tyngre och kräver mer än vad man kan tro. Nu slapp jag att gräva och låta både kroppen och marken ta onödig skada. När man gör en stubbfräsning påverkas nämligen endast den mark som är där själva stubben har stått. Stubbfräsen tar sedan bort rubbet, inklusive rötterna.

Äntligen börjar vi gå mot ett färdigt resultat

Nästa helg skall vi ägna oss åt att fylla igen hålen som blivit efter stubbarna vilket känns som ett ganska så lätt och trivsamt arbete så länge vädret är på vår sida. Sedan återstår det bara att så lite nytt och fint gräs som kan växa upp. Äntligen börjar vi gå mot ett färdigt resultat och det skall bli otroligt skönt att kunna njuta av att bara vara i vår fina stuga den här sommaren, efter allt slit vi har genomgått. Men jag måste säga att det har varit mödan värt.

Kommentarer är stängda.