Att hyra lägenhet med förstahandskontrakt

Ja, det är något som vi många drömmer om. Oavsett vilken stad det handlar om så vill man ju kunna bo tryggt och säkert med ett kontrakt som inte löper ut inom en viss period. Och det kan tyckas kännas omöjligt idag. För bostadsbristen existerar. Priserna på bostadsrätter eller hur är skyhöga och man måste ha blivit 50 år innan man ens ha hunnit spara ihop till den kontantinsatsen man behöver. Istället letar man hyresrätt men det känns minst lika omöjligt eftersom bostadsköerna är superlånga.

Men det är här Snabbostad kommer in i spelet. Det är nämligen en tjänst på nätet där du kan registrera dig och aktivera en lägenhetsbevakning. Detta innebär att du klickar dig in via Snabbostad.se och anger vad du söker. Då väljer du även vilken stad, hur stor lägenheten ska vara eller om du har andra krav på ditt nästa boende. Fördelen är sedan att du får mejl eller sms om när det kommer ut en lägenhet som är enligt dina krav. Snabbostad är dessutom ett företag som ständigt är uppdaterade och var 30:e sekund så uppdateras informationen från samtliga hyresvärdar runt om i staden du letar boende i.

Att hitta rätt känns inte så svårt längre

Visst, om du har skyhöga krav så kanske Snabbostad inte är det bästa för dig. Här handlar det snarare om att snabbt komma i kontakt med hyresvärdarna som vill hyra ut genom ett förstahandskontrakt. Det kanske inte heller alltid dyker upp flådiga våningar utan mer rimliga lägenheter men också till relativt rimliga priser. Snabbostad är med andra ord din väg in på bostadsmarknaden, även fast du inte köpt en lägenhet, så kanske det åtminstone gör så att du kan byta till dig något inom en snar framtid som stämmer överens med vad du söker i ett boende.