Installera solceller i Stockholm

Att installera solceller i Stockholm har blivit mycket populärt de senaste åren. Det verkar som att folk rustar för billig energi när allt annat bara blir dyrare. Intresset har också ökat för att bli mer självförsörjande om någon katastrof eller dylikt skulle inträffa igen efter corona. Överlag har nog många människor lärt sig en läxa, vi har med egna ögon bevittnat vad som skulle kunna räknas som en smärre katastrof med många dödsfall och ekonomiska situationer som är mycket svåra att överleva för vissa. Att fler och fler vill bli mer självförsörjande är nog bra för samhället i stort. När nästa katastrof inträffar kanske vi blir tvungna att klara oss helt själva, utan möjlighet att kunna importera mat för vår överlevnad.

Solceller sparar energi

Installation av solceller kan aldrig vara nåt annat än ett bra beslut om du frågar mig. Solen är väl i princip det enda som inte kommer att utarmas eller ta slut här på jorden. Medan de flesta andra material som används för uppvärmning och el inte är oändliga på något sätt. I Sverige har vi dock ett problem och det är antalet soltimmar. Jämförelsevis med Spanien och Italien och många fler länder, så ligger vi riktigt risigt till. Men allt beror på hur mycket det är du ska värma upp och spara energi till.

Installera solceller du med

Personligen tycker jag att det bästa hade varit en kombination av solceller och vedeldning. Nu vet jag att vår regering gör allt dom kan för att få bort vedeldningen då den också förorenar luften. Men ur en överlevnads och självständighets synpunkt så är det perfekt att elda med ved. Halva Sverige består ju för sjutton av träd vi kan elda med om det skulle knipa!! Snacket om att kasta ut våra ved- och braskaminer är väl bland det tramsigaste och sämsta jag har hört från våra politiker, tänker dom aldrig längre än vad näsan räcker?