Cykelparkering för oss mitt i stadskärnan

När man har kontor mitt i stadskärnan så som vi har, har det länge varit ett problem för både anställda och kunder att ta bilen för att besöka oss då det i princip aldrig finns lediga parkeringar längs gatan. Detta har gjort att fler och fler väljer att ta cykeln till jobbet, och generellt fler människor väljer över lag att ta sig runt på cykel nu för tiden.

Gerdmans – allt du behöver till företaget

Men det är inte helt problemfritt att ta cykeln till jobbet heller, man måste ju ha någonstans att parkera även den. Därför har jag tagit på mig ansvaret att göra en sorts cykelparkering utanför vårt kontor på en yta vi ändå aldrig använder. Som vanligt för våra kontorsinköp så väljer jag Gerdmans.se eftersom dom har det bästa utbudet kring allt du kan behöva på ett företag, ja till och med cykelställ.

En parkering som räcker till alla

Så jag tänker mig att alltså att jag placerar väggcykelställ längs alla staketets väggar på vår lilla uteplats och jag har räknat ut att vi kan placera ett långt dubbelsidigt cykelställ även i mitten av platsen. Det kommer bli så jäkla bra detta och jag tror till och med det kommer finnas gott om parkeringsplatser över till kunderna även alla i personalen skulle välja att ta cykeln till jobbet samtidigt. Jag tänker att jag skall sätta upp tydliga skyltar vid entrén som hänvisar våra kunder till vår nya parkering med alla cykelställ på så att dom känner att dom enkelt kan stanna till hos oss när andan faller i.

Hoppas detta kan inspirera fler företag där ute som har kontor mitt i stan och begränsade möjligheter att kunna ta bilen till jobbet, till att skaffa en cykelparkering med massor av cykelställ från Gerdmans.se istället!